Ontdek onze vacatures

Naast vacatures voor onze overkoepelende diensten of leidinggevend niveau, bieden we ook uitdagingen aan binnen onze scholen, welzijnsvoorzieningen en internaten.

Deze vacatures vind je hier terug.

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Scholengroep Impact, waar professionals indruk maken!

Teams binnen basis- en secundaire scholen, welzijnsvoorzieningen, internaten en het ondersteuningsnetwerk staan dagelijks klaar om samen te werken aan hetzelfde doel: de juiste omgeving bieden waarin ieder kind zich kan ontplooien. ✨

Al deze teams worden bijgestaan door de ondersteunende dienst van Impact. Elk met een eigen expertise. Dankzij het ontzorgen en begeleiden van de verschillende teams, kunnen zij zich maximaal blijven inzetten op de groei van ieder kind. Samen maken we onze ambitie waar! 🤩

Impact, ook wij zorgen voor het verschil!

Bij impact floreer je in een functie afgestemd op jouw talenten. Zo word je de betere versie van jezelf en daar genieten we graag van mee. Maar dat is nog maar het begin van wat we te bieden hebben!

Een carrière op maat

Met onze blik naar de toekomst werken we samen aan jouw loopbaan. Nieuw in onze organisatie? Dan ondersteunen onze collega's van aanvangsbegeleiding (A²B) je verder. Tijd voor de volgende stap in je carrière? Dan biedt de talentenwerf het antwoord op jouw vraag! Daarnaast kan je altijd bijscholingen volgen. Dit zowel extern als in ons intern opleidingscentrum: Casa !mpact.

Begeleiding op maat

Start je als onderwijsprofessional? Dan kan je rekenen op de ondersteuning van onze collega’s bij aanvangsbegeleiding. Onder meer door vormingen, intervisie, specifieke programma’s, … A²B wordt georganiseerd vanuit de scholengroep. Op deze manier zorgen we dat de eerste stappen van iedere onderwijsprofessional binnen Impact vlot verlopen!

Uitdaging op maat

Klaar om een volgende stap te zetten in je §onderwijs)carrière? Dan is er de talentenwerf! Verruim je horizon dankzij een tweejarig, intern en individueel opleidingstraject. Word zorgcoördinator, kom te weten hoe je als kleuterleider verandering in onderwijs kan brengen, leer hoe je bepaalde lespakketten nog kan verdiepen, … Binnen de talentenwerf zijn er oneindig veel mogelijkheden!

Fun mét maten!

We werken gepassioneerd en hard. Een goede sfeer, collega's die vrienden worden en met de nodige ontspanning tussendoor maken we ook impact op jou! Wist je dat onze collega's 87/100 geven als het gaat over werkplezier? En zelfs 89/100 als het gaat over verbondenheid met de organisatie!

A great place to work and learn! 🤩

We streven om de beste werkgever voor jou te zijn. Hoog op onze agenda? Een indrukwekkende leer- en leefomgeving waarbij welzijn en blijven leren gestimuleerd wordt.

Onze collega's geven aan dat we hier in slagen. Uit een recente bevraging in samenwerking met Cohezio blijkt dat we goede punten scoren. Ons welzijnsrapport geef een score van maar liefst 8,13/10! 🤩 Maar liefst 97% van de collega's vindt het werk nuttig en van belang, 89% voelt zich verbonden met de organisatie en het werkplezier scoort 87/100.

 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van dit online sollicitatieplatform uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.
Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.
Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?